Απολυμάνσεις

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΚΑΠΝΙΣΜΟΙ-ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟΙ (FUMIGATION)

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟ 35,00 ΕΥΡΩ

Κάτι βασικό που διακρίνει τις πολιτισμένες κοινωνίες των ανθρώπων και των κατοικίδιων τους είναι η υγιεινή του χώρου που διαβιούν και η ατομική τους υγιεινή.

 

Η εταιρία μας Agricultural and Property Management ασχολείται εξειδικευμένα με γεωπονικές υπηρεσίες και απολυμάνσεις υγειονομικής σημασίας κατοικημένων χώρων όπως:

 

Σχολείων

Ξενοδοχείων

Βιομηχανιών

Καταστημάτων

Αποθηκών

Χώροι

Τροφίμων

Χώροι

Ένδυσης

Χώροι

Εστίασης

Κτηνοτροφικών

Μονάδων

Νοσοκομείων

Εξωτερικών

Χώρων

Χώρων

Πρασίνου

Κήπων

Κοινόχρηστων

Χώρων

Κατοικιών

Γραφείων

Πλοίων

Σιταποθηκών

Κοντέινερ

Σιλό

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

 

·         ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

·         ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

·         ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ - ΒΑΚΤΗΡΙΟΚΤΟΝΙΑ

·         ΤΕΡΜΙΤΟΚΤΟΝΙΑ

·         ΚΑΠΝΙΣΜΟΙ ΨΥΧΡΗΣ Ή ΘΕΡΜΗΣ ΕΚΝΕΦΩΣΗΣ

·         ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟΙ (Fumigation)

 

Η apm αντλεί την τεχνογνωσία της από έμπειρους, συνεργάτες, ειδικούς επιστήμονες, και καθηγητές του Γεωργικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι είναι σύμβουλοί της, δίνοντας προτεραιότητα στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν 25ετή πείρα στο χώρο των απολυμάνσεων και με τη συνεχή ενημέρωση τους από πηγές της εγχώριας και αλλοδαπής βιβλιογραφίας έχουν υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας, υποστηριζόμενοι επιπλέον από σύγχρονο εξοπλισμό.

 

Η εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι διαρκής και εμπίπτει στη διαδικασία αξιολόγησης από ανώτερα στελέχη της εταιρείας μας.

 

Παρέχουμε μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής πιστοποιητικό για τον έλεγχο των υγειονομικών αρχών.

 

Έχοντας λοιπόν την απαραίτητη γνώση, εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο και ασφαλή εξοπλισμό για χρήση εντομοκτόνων, δραστικών αερίων κ.ά., μπορούμε και καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που πιθανόν να παρουσιασθούν.

 

Εφαρμόζουμε τεχνικές ψεκασμών, εκνέφωσης (fogger), αερίων, καθώς και προγραμμάτων ελέγχου τρωκτικών.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Αν αντιμετωπίζεται δυσάρεστες καταστάσεις από: ΜΥΓΕΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΣΚΝΙΠΕΣ, ΣΚΩΡΟΙ, ΨΥΛΛΟΙ, ΚΩΡΙΟΙ, ΜΥΡΜHΓΚΙΑ,  ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - ΨΙΛΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΕΝΤΟΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ (σαράκι, κλπ), ΕΝΤΟΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ή άλλα παράσιτα, έχουμε πάντα την κατάλληλη λύση, αποφεύγοντας τους εκτεταμένους ψεκασμούς δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Αν θέλετε να προστατέψετε τα αγαπημένα σας κατοικίδια από τα βλαβερά για αυτά έντομα που προκαλούν καλαζάρ ή ερλιχίωση, χωρίς να επιβαρύνεται ο οργανισμός τους με χημικά, φάρμακα και ψεκασμούς, υπάρχει επίσης η λύση.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας στο 210-2724.376 μεταξύ 10:00-14:00, ή στα 6936-393.553 και 6944-883.994 και επωφεληθείτε ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας για εκτίμηση της αντιμετώπισης του προβλήματός